15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Cinci șoferi, cercetați de polițiști pentru consum de alcool la volan

Gorj: Cinci șoferi, cercetați de polițiști pentru consum de alcool la volan

Cinci barbați sunt anchetați de poliție după ce au condus sub influența băuturilor alcoolice. Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat duminică un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism, pe Aleea Teilor, din localitate, având o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Cruşeţ, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fără a poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ciocârlău, din localitate, având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 august, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 672C Răchiți, venind din direcția comunei Runcu, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Alimpești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian, din municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, respectiv care nu deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS