16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: O poliţistă şi-a împuşcat mortal mama, după care s-a sinucis. Fiul femeii a murit puţin mai târziu la spital

Gorj: O poliţistă şi-a împuşcat mortal mama, după care s-a sinucis. Fiul femeii a murit puţin mai târziu la spital

O poliţistă şi-a împuşcat mortal, în această seară, mama, după care s-a sinucis  cu aceeaşi armă, cea a soţului, tot poliţist. Copilul celor doi, în vârstă de câeva luni a fost transportat în stare gravă la spital. Din păcate, micuţul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit IPJ Gorj, astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la Transporturi Feroviare Târgu Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap. „Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet. Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, potrivit IPJ Gorj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS