Târgu Jiu: Un piroman terorizează locatarii unui blocUn bărbat rămas deocamdată necunoscut a incendiat uşile mai multor apartamente dintr-un bloc din Târgu Jiu. Unul dintre proprietarii carea cazut victimă piromanului a are şi dovezi în acest sens. Omul are o cameră de luat vederi la intrarea în locuinţă, iar imaginile ar putea să îi ajute pe poliţişti să îl găsească pe vinovat.

Primul incendiu a fost înregistrat în luna aprilie, iar oamenii au considerat că a fost vorba despre un caz izolat. În realitate nu a fost aşa, iar duminică dimineața cel care şi-a făcut în obicei se pare din a pune foc a reapărut în faţa uşii acestui proprietar.

Constantin Dungaciu, locatar păgubit, a spus că a văzut cum bărbatul, îmbracat cu un hanorac şi având gligas per cap, a venit cu o cutie pe care a aprins-o şi a plasat-o lângă uşă. Recent în zona a fost incendiată şi o maşină.


Cristian Tudor, locatar: “Nu ne putem da seama ce se întâmplă. Vecinii nu sunt în conflict unii cu alţii. Sunt foarte speriaţi, a dat foc la o uşă de lemn, dacă nu se trezea vecinul putea să ardă în casă că şobolanul ars, aici la fel, dacă nu cobora un vecin să îl stingă, ardeau contoarele.”

Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere au ajuns acum Poliţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru distrugere.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 18 octombrie 2018

Top