17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Copil bătut de tată până i-a rupt mâna pentru că a mâncat două felii de salam

Gorj: Copil bătut de tată până i-a rupt mâna pentru că a mâncat două felii de salam

Un adolescent de 15 ani din comuna Slivilești, județul Gorj, a ajuns la spital cu mâna ruptă după ce a fost bătut de tată, pentru că a deschis frigiderul și a tăiat două felii de salam, informează Mediafax.

Primarul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, a declarat, vineri, pentru corespondentul Mediafax, că băiatul de 15 ani i-a povestit cum tatăl lui a devenit violent în momentul în care a copilul a deschis frigiderul și a tăiat două felii de salam, fără să-i ceară acordul.

”Pot eu să-i iau apărarea unui asemenea om, atâta timp cât ești capabil să dai în copil până când îi rupi mâna? Doar pentru faptul că a tăiat două felii salam, tocmai de aceea l-a bătut. Copilului i-a fost foame. (…) El (tatăl – n.r.) minte, nu pentru că nu a vrut copilul să mănânce, ci pentru că a mâncat două felii de salam. Cu atât mai dureros. Copiii se duc la muncă prin sat și seara părinții le cer banii pentru țigări și băutură. Mama nu vine acasă cu săptămânile”, a spus Sorin Bucurescu.

Bărbatul de 48 de ani acuzat că și-a bătut copilul până i-a rupt mâna a fost reținut joi seara pentru violență în familie.

Scandalul a avut loc pe 1 iulie, însă de teamă băiatul nu a mers imediat la spital și la Poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS