6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Trei persoane între care o fetiță de 12 ani au murit la Rovinari intoxicate cu monoxid de carbon

Gorj: Trei persoane între care o fetiță de 12 ani au murit la Rovinari intoxicate cu monoxid de carbon

ISU Gorj a fost solicitat marți noapte pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 să intervină la o garsonieră situată pe strada 22 Decembrie din oraşul Rovinari pentru salvarea a 3 persoane posibil intoxicate cu gaze.
La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul SVSU Rovinari, un echipaj de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD şi o autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj precum şi echipaje din cadrul IPJ Gorj.
Primii sosiţi la faţa locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari care au constatat că în garsonieră se aflau 3 persoane (un bărbat, de de 39 de ani, o femeie, de 32 de ani şi o fetiţă de 12 ani) care erau în stare de inconştienţă. Fetita a fost preluată de către un echipaj SAJ şi transportată la spitalul din Rovinari. Cu toate eforturile depuse de către echipajele sosite la faţa locului bărbatul şi femeia au fost declaraţi decedaţi. Din păcate nici pentru fetiţa transportată la spital nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul.
Cauza probabilă a tragediei este în curs de stabilire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS