10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Tineri anchetaţi pentru trafic de droguri

Gorj: Tineri anchetaţi pentru trafic de droguri

Patru tineri din Târgu Jiu au intrat astăzi în atenţia DIICOT Gorj pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri. Astfel, o patrulă mixtă polițist – jandarm, din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona barajului ce face legătura între strada Digului și strada Barajelor, a observat un autoturism suspect în care se aflau mai mulți tineri. În urma verificărilor efectuate de polițiști la faţa locului, în autoturism au fost identificaţi 4 tineri cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani și o tânără de 19 ani, din localitate.
„Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificate mai multe pungi și plicuri ce conțineau fragmente vegetale suspecte a fi droguri, un dispozitiv de mărunțire și un cântar electronic, motiv pentru care au fost solicitați la fața locului polițiști din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Gorj, care au preluat cercetările. De asemenea, au fost sesizați și procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri”, anunţă IPJ Gorj.
Unii dintre tineri sunt studenţi, iar în urma verificărilor s-a constatat că fragmentele vegetale respective erau de canabis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS