22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDouă tone de articole pirotehnice procurate de la societăţi din Gorj şi Constanţa, confiscate

Două tone de articole pirotehnice procurate de la societăţi din Gorj şi Constanţa, confiscate

2.000 de kilograme de petarde și artificii fără acte au fost descoperite și confiscate de polițiștii din Ilfov, de la trei bărbați care ar fi comercializat ilegal articolele pirotehnice către persoane neautorizate.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Ilfov împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Voluntari, în cadrul acțiunii naționale ,,Foc de Artificii”, au depistat, ieri, în flagrant delict trei bărbați în timp ce încercau să comercialize ilegal 2.000 de kilograme de petarde și artificii către persoane fizice neautorizate. Activitățile s-au desfășurat în localitățile Dobroești și Găneasa din județul Ilfov, precum și în municipiul București. Pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare penale, iar articolele pirotehnice descoperite au fost confiscate. De asemenea, au fost confiscați 2.400 de lei, sumă de bani ce ar fi reprezentat contravaloarea uneia dintre tranzacții.
Din cercetări a reieșit că articolele pirotehnice ar fi fost procurate de la două societăți de profil din județele Constanța și Gorj, fiind efectuate verificări privind legalitatea acestor operațiuni.
Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS