22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTiberiu Tătaru, noul director al Căminului de bătrâni de la Suseni

Tiberiu Tătaru, noul director al Căminului de bătrâni de la Suseni

Ex-managerul al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru, a fost numit la conducerea Centrului de asistenţă socială din Suseni, comuna Runcu. Centrul de bătrâni, unde sunt cazate 85 de persoane, a mai fost condus de Tiberiu Tătaru. Acesta se află în prezent în concediu de odihnă, după cum a precizat Laurenţiu Diaconescu, directorul interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Este de amintit că Tiberiu Tătaru a plecat de la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce a devenit preşedinte al Colegiului fizioterapeuţilor din Gorj. Laurenţiu Diaconescu a precizat că numirea lui Tătaru ca şef al Căminului de bătrâni de la Suseni s-a produs pe 1 decembrie. Centrul de la Suseni se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Avea contractul suspendat

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, Tiberiu Tătaru avea contractul suspendat la Căminul de la Suseni din perioada în care a devenit manager al Spitalului TBC de la Dobriţa. Ulterior, Tătaru a fost promovat şef al unităţii medicale din Târgu Jiu. „Tiberiu Tătaru merita să revină la vechiul loc de muncă. A avut rezultate bune la Spitalul de la Dobriţa şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. A lucrat la procesele de acreditare şi a avut rezultate pozitive. Ca în orice astfel de unitate mai sunt lucruri de făcut. Nu a mai dorit să continue la spital, după terminarea mandatului şi prin urmare s-a întors la vechiul loc de muncă de la Căminul de bătrâni de la Suseni. Aici figura ca suspendat din funcţia de director, când a plecat manager la Spitalul TBC“, a spus Cosmin Popescu

Regulament pentru organizarea concursului de manager

În ceea ce priveşte ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj lucrează în această perioadă la elaborarea regulamentului pentru organizarea concursului. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că oricine va îndeplini condiţiile se va putea înscrie la concursul care va fi organizat de administratorul unităţii medicale. Fostul director Tiberiu Tătaru a renunţat la funcţia de manager interimar, după ce îi expirase mandatul. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a mai declarat că îşi doreşte o concurenţă cât mai mare pentru postul de şef al unităţii medicale cu sediul în Târgu Jiu. Este vorba de cadre medicale sau specialişti în management, economişti sau jurişti, cu o experienţă de minumum cinci ani în domeniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS