10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAngajaţii de la Protecţia Consumatorilor vor asigura permanenţa în perioada mini-vacanţei de Ziua Naţională

Angajaţii de la Protecţia Consumatorilor vor asigura permanenţa în perioada mini-vacanţei de Ziua Naţională

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Gorj va avea o echipă care va asigura permanenţa în perioada mini-vacanţei de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională. La telefonul pentru sesizări va răspunde chiar comisarul şef adjunct instituţiei, Mădălin Giurcău. Acesta va analiza sesizările şi va dispune sau nu deplasarea în teren a echipei de control care este desemnată de joi încolo să asigure permanenţa în ceea ce priveşte activitatea de teren. „Se asigură permanenţa la sesizări şi la control în teren. O echipă va fi pregătită să intervină în teren să soluţioneze sesizările pe care le vom prii în această perioadă, dacă va fi nevoie de deplasări în teren”, a declarat Măsălin Giurcău, comisarul şef adjunct al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj. Telefonul pentru sesizări valabil pentru judeţul Gorj este 0253.212.521.
Mădălin Giurcău, comisarul şef adjunct al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, a mai declarat că recent a fost finalizat şi bilanţul activităţii pe trimestrul al treilea. În perioada respectivă au fost înregistrate 160 de reclamaţii din partea consumatorilor. Unii dintre aceştia au beneficiat de înlocuirea produselor pe care le-au reclamat cu deficienţe sau necorespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS