5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Tineri reţinuţi pentru implicare în furturi

Gorj: Tineri reţinuţi pentru implicare în furturi

Poliţiştii gorjeni anchetează mai multe furturi care au avut loc recent în diferite localităţi de pe raza judeţului. În total, au fost reţinute cinci persoane acuzate de furt calificat.

Doi tineri  de 21 şi 24 de ani, din Turceni, au fost reţinuţi ieri de poliţie, după ce pe 2 noiembrie ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat din Turceni. Prin escaladarea gardului împrejmuitor, cei doi au forţat uşa unei anexe de unde au sustras două damigene de 25 litri cu alcool şi o butelie de aragaz. Față de suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând a fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

Poliţiştii l-au reţinut ieri şi pe un bărbat, de 29 de ani, din Turburea, care a furat o poartă metalică de la o gospodărie din Dănciuleşti. Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei Gorj şi astăzi va fi prezentat procurorilor la audieri.

Nu în ultimul rând, alţi doi tineri, de 17 şi 19 ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Bala, județul Mehedinţi, au ajuns în arest, după ce au spart o maşină din Motru, sustrăgând bunuri din autoturism. Suspecţii sunt acuzaţi că au spart şi un magazin din care au furat ţigări şi dulciuri.

Faţă de cei doi tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând a fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS