21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUPDATE: Gorj: Profesor anchetat pentru că ar fi lovit un elev. Mama acestuia şi-a retras plângerea

UPDATE: Gorj: Profesor anchetat pentru că ar fi lovit un elev. Mama acestuia şi-a retras plângerea

UPDATE: Poliţiştii au audiat-o, astăzi, pe mama elevului, de 11 ani, şi aceasta a decis să își retragă plângerea,pentru că fiul nu a suferit leziuni în urma incidentului.

Un profesor din Rovinari, Gorj, a intrat în vizorul poliției, după ce ar fi lovit un elev. Plângerea a fost depusă la poliție în data de 20 septembrie de către mama băiatului. Purtătorul de cuvânt al instituției, Miruna Prejbeanu, a spus că profesorul, în vârstă de 65 de ani, este cercetat pentru lovire sau alte violențe.
„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari au fost sesizați de mama unui elev cu privire la faptul că fiul ei ar fi fost agresat de un profesor de matematică în timpul orelor de curs. S-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, a precizat Miruna Prejbeanu.
Surse din cadrul IPJ Gorj au afirmat că evenimentul a avut loc în data de 19 septembrie, într-o pauză în jurul orei 18,00, când, în timp ce se juca cu alți colegi, elevul de clasa a V-a ar fi fost agresat de cadrul didactic.
În paralel cu ancheta polițiștilor, și conducerea unității de învățământ din Rovinari analizează cazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS