14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Minoră căutată de poliţie, după ce s-a certat cu părinţii şi a plecat de acasă

Gorj: Minoră căutată de poliţie, după ce s-a certat cu părinţii şi a plecat de acasă

O adolescentă, de 16 ani, din comuna gorjeană Polovragi, este căutată de poliţie, după ce a dispărut de acasă. Fata ar fi avut un conflict cu familia, care nu este de acord cu o relaţie pe care tânăra o are cu un băiat din Baia de Fier.

Polițiști din cadrul Postului Polovragi au fost sesizați, ieri, de un bărbat, din localitate, despre faptul că fiica sa Mureșanu Nicoleta Mădălina(foto), de 16 ani, a plecat voluntar de a domiciliu și nu s-a mai întors. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Orașului Novaci, care a stabilit faptul că minora, în dimineața zilei de 18 septembrie, în jurul orelor 4.00, ca urmare a unor neînțelegeri cu părinții, care nu sunt de acord cu relația acesteia cu nu tânăr, din comuna Baia de Fier, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent, luând asupra sa telefonul mobil și mai multe articole de vestimentație.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate aproximativă 60 de kg, păr negru, drept și lung,  ochi negri, față ovală, ten măsliniu, constituție atletică. În urechi purta o pereche de cercei tip toartă, fiind îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastru, geacă de fâș roz, iar în picioare purta teniși de culoare neagră.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS