Un make-up artist din Gorj a obţinut 1.20 la Titularizare

Autori


Mai multe note mici au fost obţinute în judeţul Gorj  la proba scrisă a examenului de titularizare. Potrivit Mediafax, un make-up artist care se visează dascăl a obţinut nota 1,20 la Titularizare, dar spune că nu renunţă la ideea de a preda la catedră.

Nota obţinută de Teodora, o tânără din oraşul Ţicleni, care lucrează ca make-up artist, este cea mai mică obţinută la examenul de Titularizare din Gorj. Aceasta a vrut să devină profesoară de biologie.

”Am participat la examenul de Titularizare. Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt make-up artist, dar acesta a fost visul meu, să profesez, să devin profesoară, dar din păcate nu s-a putut şi cred că mai am o şansă şi la anul. Nu o să renunţ. Aş fi vrut să fiu profesor unde se putea, unde dădea Dumnezeu, dacă nu a fost să fie, nu am luat, nu pot să mai zic nimic, nu pot să mă pronunţ, nu cred că mai am ceva de spus. Eu consider că am făcut. Mă aşteptam la mai mult, dar nu mai este nimic de zis”, a spus Teodora pentru sursa citată.

Teodora crede că s-a pregătit pentru examen, mai ales că şi-a dorit să predea de când era copil.


„Consider că m-am pregătit, atâta timp cât m-am prezentat la examen, am fost destul de pregătită, însă rezultatul a fost neaşteptat. Am lucrat la un salon de make-up, momentan nu mai lucrez. Nu am lucrat niciodată în învăţământ, acesta a fost visul meu, de mic copil”, a declarat, pentru Mediafax, candidata care a obţinut nota 1.20.

Rata de promovare în Gorj este de 79,41. Doi profesori au obţinut nota 10. Un număr de 374 de candidaţi au susţinut examenul de Titularizare 2017 în judeţul Gorj. 40,64% dintre aceştia au obţinut cel puţin nota 7 la proba scrisă, în timp ce 77 de persoane au luat note mai mici de 5.

În judeţ sunt 35 de posturi titularizabile şi peste 400 de posturi şi fracţiuni de posturi, vacante, dar netitularizabile.Comenteaza acum

Alte stiri

12 februarie 2018

Medalii de aur, argint și bronz pentru elevi din Craiova

Elevi ai Colegiului Național „Carol I“, Colegiului Național „Frații Buzești“ și ai Școlii gimnaziale „Traian“ Craiova au participat, în perioada 2-5 februarie, la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică, desfășurată la Gura Hunorului. ...

Sumarul ediției de duminică, 25 februarie 2018

Top