Incendiu puternic la Termocentrala TurceniActivitatea Blocului Energetic nr. 4 al Termocentralei Turceni a fost întreruptă azi noapte, în urma unui incendiu puternic, care s-a produs la benzile transportoare aflate la o înălţime de 36 metri. Pompierii, alertaţi de angajaţii de la Turceni, au reuşit lichidarea flăcărilor după mai bine de şase ore, acum situaţia fiind sub control.

“La faţa locului au fost trimise două autospeciale de la Secţia Turceni, o scară de la Targu Jiu, dar s-a intervenit şi cu două autospeciale ale complexului, aici existând un serviciu special. Intervenţia a fost una dificilă, având în vedere înălţimea la care s-a produs incendiul, dar şi locul îngust în care se acţiona. Nu au fost inregistrate victime”, a declarat Mihai Avramescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.Comenteaza acum

Alte stiri

21 iunie 2018

Gorj: Incendiu în localitatea Stăneşti

Un incendiu a izbucnit la această oră în satul Obreja, din comuna gorjeană Stăneşti. Focul se manifestă la câteva anexe gospodăreşti. În zonă au fost trimise două autospeciale de pompieri cu apă şi spumă.

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 iunie 2018

Top