Gorj: Poliţiştii au confiscat peste 50.000 de ţigări fără timbru fiscal şi 10 kg de tutun prelucrat

Autori


Polițiști din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice Gorj, cu sprijinul de specialitate al D.O.S. – Serviciul Operațiuni Speciale Gorj, precum și al polițiștilor din cadrul IPJ Călărași, au continuat cercetările într-o cauză penală și, sub coordonarea unui procuror, au efectuat, joi, percheziții domiciliare în 2 locații din județul Călărași, la persoane suspecte de comiterea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile.

Cu această ocazie au fost identificate un număr de 54.400 țigarete care nu aveau aplicat timbrul fiscal și peste 10 kg tutun prelucrat, deținut fără respectarea prevederilor legale.


În urma perchezițiilor au fost puse în aplicare și 4 mandate de aducere, 4 suspecți fiind conduși la sediul IPJ Gorj pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale.


Comenteaza acum

Alte stiri

1 decembrie 2017

Dolj: Aproximativ 8 tone de tutun vrac, descoperite la P.T.F. Bechet

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu –P.T.F. Bechet au descoperit într-un automarfar, aproximativ 8 tone de tutun mărunţit, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră. În data de 30.11.2017, în jurul orei 10.00, la ...
15 noiembrie 2017

Ziua naţională fără tutun, marcată la Târgu Jiu

Autorităţile din Târgu Jiu marchează pe 16 noiembrie Ziua naţională fără tutun. Ziua Naţională fără Tutun este sărbătorită, în fiecare an, în a treia joi din luna noiembrie, printr-o iniţiativă menită a atrage atenţia asupra impactului pe care ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 16 decembrie 2017

Top