Gorj: Instanţa a admis cererea Protecţiei Copilului de a scoate minorul agresat de mama din familieInstanţa a admis vineri cererea Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj de preluare în regim de urgenţă a minorului agresat de mama, relatează HotNews.ro. Cu toate acestea, atât mama, cât şi fiul au refuzat să se despartă când Poliţia din Gorj a mers la casa familiei să îl ia pe băiat şi să îl dea în grijă statului.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului Gorj au depus o acţiune în instanţa pentru preluare în regim de urgenţă a minorului în vârstă de 13 ani, elev olimpic, care a fost agresat joi de către mama sa, medic la Centrul Medical Judeţean al MAI.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj, Corina Drăgan, a afirmat joi, pentru Agerpres, că între mama şi copil a fost o discuţie, minorul declarând autorităţilor că nu a vrut să susţină un proiect la şcoală, considerând că nu e suficient pregătit şi nu voia să o dezamăgească pe mama sa, acesta fiind, conform primelor cercetări, motivul pentru care femeia şi-a agresat fiul.


Mama copilului este cercetată de către poliţiştii gorjeni, care i-au întocmit femeii dosar penal, după ce băiatul a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

11 octombrie 2017

Guvernul a aprobat înființarea Avocatului Copilului

Guvernul a aprobat înființarea Avocatului Copilului, ca structură distinctă în cadrul instituției Avocatul Poporului, care se va ocupa exclusiv de protecția drepturilor copilului. Executivul a adoptat, în ședința de astăzi, un proiect de lege ...

Sumarul ediției de luni, 23 octombrie 2017

Top