Gorj: O femeie a suferit mai multe leziuni după ce a fost atacată de un cerb

cerb
Foto: (Arhivă romaniaturistica.ro)

O femeie de aproximativ 70 de ani, din orașul Țicleni, a suferit mai multe leziuni după ce a fost atacată de un cerb, ea fiind internată la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești, a declarat joi, pentru Agerpres, directorul unității medicale, Constantin Târziu.

Potrivit directorului spitalului, starea de sănătate a femeii este bună, ea urmând să fie externată pe parcursul zilei de joi.

“Ieri (miercuri n.red.), s-a prezentat la noi în Urgență o femeie de aproximativ 70 de ani, din Țicleni, care a spus că a fost atacată de un cerb. Femeia avea mai multe plăgi la nivelul feței, deci traumatism cranio-facial, pe torace și la nivelul mâinilor.


După internare, în urma examinărilor care s-au făcut, s-a făcut și examen ORL, s-a constatat că avea o otoragie, dar fără alte probleme, și o fractură minimă de stern. Cred că astăzi, din discuțiile cu medicul curant, va fi externată”, a precizat Târziu.

Conform unor surse, femeia se afla într-o pădure la cules de plante medicinale în momentul în care a fost atacată de animalul sălbatic.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 24 mai 2017

Top