Gorj: Pregătiri pentru sărbătorirea zilei de 1 Mai, în Dumbrava de la DrăgoieniAutorităţile din Târgu Jiu au început pregătrile pentru organizarea serbării câmpeneşti de 1 Mai. Ca în fiecare an, Ziua internaţională a Muncii va fi sărbătorită în Drumbrava de la Drăgoieni. Aici sunt aşteptaţi mii de târgujieni şi nu numai. De asemenea, sute de agenţi economici sunt aşteptaţi cu terase şi corturi pentru comercializarea de produse alimentare şi nealimentare. O formaţie de muzică populară va întreţine atmosfera, iar mijloacele de transport în comun vor funcţiona după un program special, înspre zona Drăgoieni.

Serbare câmpenească


Primarul interimar din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că în prezent se execută lucrări de amenajare a Dumbravei, respectiv a căilor de acces. Vor exista, totodată, generatoare de energie electrică, iar în zonă vor fi disponibile toalete pentru cetăţeni. „Ne pregătim de 1 Mai. Începem pregătirea zonei. Vom amenaja mai multe parcări acolo. Este vorba de infrastructură, de partea de semnalistică, de iluminat. Va exista şi un grup generator. Vom avea toate aceste lucruri în vedere pentru ca 1 mai să fie sărbătorit aşa cum ne-am dorit întotdeauna şi aşa cum îşi doresc cetăţenii municipiului Târgu Jiu şi din zonele învecinate, ca o sărbătoare câmpenească frumoasă şi bine organizată”, a declarat Aurel Popescu.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

22 octombrie 2017

Gorj: Accident rutier cu trei victime la Drăgoieni

Trei persoane au fost rănite uşor în urma unui accident rutier care s-a produs duminică seară, în localitatea componentă Drăgoieni, din Târgu Jiu. Potrivit poliţiei, un autovehicul s-a angajat în depăşirea unei coloane de autoturisme şi a intrat ...

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top