5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjColoana Infinitului, scrijelită din nou. O adolescentă şi-a scris numele pe opera lui Brâncuşi

Coloana Infinitului, scrijelită din nou. O adolescentă şi-a scris numele pe opera lui Brâncuşi

Poliţia Gorj a deschis un dosar penal pentru distrugere în cazul unei adolescente de 16 ani care şi-a scrijelit numele pe Coloana Infinitului, incidentul venind la aproximativ o săptămâna după ce o fetiţă a făcut acelaşi gest, notează News.ro.

Incidentul s-a întâmplat marţi, adolescenţă aflându-se în parcul din Târgu Jiu împreună cu mai mulţi prieteni. „O tânăra de 16 ani din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se află în parcul Coloanei fără sfârşit împreună cu mai mulţi priteni şi-a scris numele cu un obiect ascuţit pe Coloana fără sfârşit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Cercetările continuă, urmând că la final anchetatorii să ia măsurile care se impun. În urmă cu aproximativ o săptămâna, o fetiţă de 12 ani a scrijelit un mesaj pentru prietenă ei pe Coloana Infinitului, de faţă fiind şi mama copilei care a fost amendată cu 500 de lei.

Copila a scris următorul mesaj: „S+S=BFF (n.r. – best friends forever)”. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu Adrian Tudor, în urmă incidentului, în perioada următoare va fi montat un sistem de monitorizare a operelor din Complexul Brâncuşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS