15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul încasează mii de lei din rezervele de lux

Spitalul încasează mii de lei din rezervele de lux

Rezervele de lux aduc lunar încasări de mii de lei la bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Pacienţii care doresc să se interneze la rezervele special amenajate trebuie să scoată bani din buzunar. Este vorba de o sută de lei pe noaptea de cazare.
„De la 1 ianuarie şi până în prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a reuşit să încaseze suma de aproximativ 6.000 de lei. Avem rezerve cu plată pe Secţiile Ginecologie, Gastroenterologie, Pediatrie și Cardiologie. Suma cea mai mare încasată este la Secţia Pediatrie, aproape 5.000 de lei“, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.
Până la sfârşitul acestei luni, fiecare secție va fi dotată cu două rezerve în plus. De asemenea, vor fi finalizate și lucrările de modernizare a Secției Neurologie. Rezervele sunt dotate cu televizor, frigider, dar și baie proprie. „În acest moment, în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, graţie unui proiect implementat de Consiliul Judeţean Gorj, avem în lucru tot palierul Neurologie, de la etajul I de la Spitalul din strada Progresului şi câte două rezerve în plus. În maximum două săptămâni vor fi finalizate lucrările şi vom avea disponibile încă două rezerve“, a menţionat Tiberiu Tătaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS