13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNoul şef al IPJ Gorj promite o schimbare a imaginii poliţiei

Noul şef al IPJ Gorj promite o schimbare a imaginii poliţiei

Comisarul şef Ion Cristian Muscălescu(IPJ), noul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, promite o schimbare a imaginii poliţiei, la nivel judeţean. Muscălescu a precizat că este o onoare să reprezinte Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, după ce a condus Poliţia Regională Transporturi din Timiş.

Comisarul şef de la Timiş a fost împuternicit să conducă temporar Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, până la numirea unui nou şef, respectiv la începutul lunii noiembrie. Până atunci, însă, Muscălescu a dat asigurări că va colabora atât cu subalternii, cât şi cu autorităţile locale şi judeţene încât Gorjul să fie schimbat în bine.

„Este o onoare să vin să ocup funcţia pe care am fost numit. Voi acţiona cu imparţialitate o imparţialitate totală şi vă asigur de o corectă aplicare a legii în judeţ. În mod cert îmi doresc să se vadă o schimbare la nivelul întregului judeţ. Nu pot să fac acum evaluări. O să avem o discuţie să stabilim obiectivele, dar nu pot fi altele decât cele ale Poliţiei Române. Eu cred că schimbarea se va face în bine, nu contează ce îşi doreşte fiecare. Nu am venit să înlocuiesc, ci să adaug un plus de valoare. Cunosc activitatea IPJ Gorj doar ca statistică, nu şi ca mod de a acţiona operativ. Ţine de expertiza fiecăruia să ne atingem obiectivele, dar asigur că se va acţiona cu cele mai bune intenţii”, a declarat comisarul şef Ion Cristian Muscălescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS