Gorj: Dosar penal după ce s-a lăudat cu arma pe contul de Facebook

Arme-de-vanatoare-stangaci-i8txf
Sursa foto: zoom-biz.ro

Doi bărbaţi de 56, respectiv 28 de ani, s-au ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, bărbatul de 56 de ani, paznic de vânătoare, i-a încredinţat arma tânărului, iar acesta s-a fotografiat cu ea şi a postat pozele pe Facebook.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Runcu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Tismana, paznic de vânătoare în cadrul Ocolului Silvic Runcu, în timp ce se afla pe fondul cinegetic pe care-l gestionează, a încredinţat arma de serviciu, unui tânăr, de 28 de ani, din comuna Runcu, care nu este autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme. Acesta a postat pe contul său de socializare fotografii din fondul cinegetic în timp avea asupra sa arma de serviciu a paznicului de vânătoare. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.
Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Gorj: Autoturism în flăcări, la Runcu

Un autoturism arde în comuna gorjeană Runcu, satul Bâlta. Pompierii din Târgu Jiu intervin în zonă cu o autospecială pentru lichidarea incendiului.

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top