Polițiștii locali au aplicat mii de amenzi în Târgu Jiu

Poliţia locală aplică amenzi şi la regimul circulaţiei


Poliția Locală a municipiului Târgu Jiu a aplicat mii de amenzi în prima jumătate a anului. Conform informațiilor centralizate, până în acest moment, au fost aplicate 998 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 211.990 lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG nr.195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și 969 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 111.740 lei pentru nerespectarea dispozițiilor Hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu 125 din 2011 pentru reglementarea unor reguli în domeniul circulației rutiere pe domeniul public al municipiului Târgu Jiu. În privința evidenței, domiciliului, reședinței şi actelor de identitate ale cetățenilor români, polițiștii locali au aplicat 385 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.400 lei.

Amendaţi pentru că au vândut marfă pe trotuar


Polițiștii locali din cadrul Serviciilor de Ordine Publică și Biroului Control Comercial au aplicat, de asemenea, 350 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.983 lei pentru expunerea produselor de orice fel pe trotuare, căi de acces public, alei, în parcuri sau în orice alte spații decât cele amenajate pentru comercializarea mărfurilor. „Tot în domeniul comercial, personalul cu atribuții a aplicat 95 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.200 lei, persoanelor juridice pentru nerespectarea dispozițiilor privind aprobarea regulamentului de funcționare a agenților economici, persoane fizice și juridice care desfășoară activități economice în municipiul Târgu Jiu. Un număr de 304 procese verbale de secționare au fost întocmite, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Amenzile au fost aplicate persoanelor fizice, valoarea totală a amenzilor fiind de 68.400 lei”, a declarat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

21 noiembrie 2017

Elevii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, campioni la dans

Formatia „Golden” de la Palatul Copiilor Târgu Jiu condusă de profesoara Adriana Dănciulescu a câştigat locul I, la Dans Modern şi locul al II –lea la Dans Tematic, la un concurs de specialitate care a avut loc recent în judeţul

Sumarul ediției de miercuri, 22 noiembrie 2017

Top