10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Accident rutier soldat cu dispariţia şoferului şi a pasagerilor

Gorj: Accident rutier soldat cu dispariţia şoferului şi a pasagerilor

Un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc în această dumineaţă în localitatea gorjeană Pojogeni. O mașină a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, iar ulterior șoferul și pasagerii au fugit. La locul accidentului a rămas maşina cu partea frontală distrusă complet. În urma impactului, stâlpul de curent s-a rupt  şi s-a înclinat. Localnicii au fost cei care au sunat la 112,  în jurul orei 04.00. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care a început o anchetă. În cele din urmă au fost identificate două persoane – tată şi fiu, în vârstă de 58, respectiv 27 de ani, din comuna Scoarţa, satul Pişteştii din Deal, care ar fi fost în maşină în momentul producerii accidentului rutier.
Potrivit lui Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, tânărul de 27 de ani a fost rănit şi a beneficiat de îngrijiri medicale, la o unitate medicală. De asemenea, la scurt timp după ce au fost identificaţi, bărbatul de 58 de ani a declarat că el s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului.
„Ancheta vizează infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit cu autovehiculul de pe carosabil şi a lovit un stâlp de energie electrică. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului şi a numărului de persoane care se aflau în maşină în momentul producerii evenimentului rutier”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.
Circulaţia în zonă a fost întreruptă mai multe ore, până când reprezentanţii Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale au curăţat carosabilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS