Gorj: Trei persoane, reținute pentru înșelăciune, după ce i-au furat bijuteriile unei femeiTrei persoane din judeţul Vâlcea au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore de poliţiştii gorjeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că o femeie de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 66, localitatea Romanești, a fost abordată de o persoană care a coborât de pe scaunul din dreapta față al unui autoturism de culoare negru și, sub pretextul că vrea să dea de pomană mai multe bijuterii pentru o rudă care i-a decedat, i-a solicitat părții vătămate să pună inelele și cerceii într-un șervețel.

Ulterior, i-a restituit șervețelul, spunându-i să-l pună în buzunar și să nu îl deschidă până ajunge la domiciliu. După plecarea autoturismului, persoana vătămată a constatat că bijuteriile i-au fost substituite cu altele contrafăcute. În urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificați, în localitatea Polovragi, într-un autoturism de culoare neagră, trei persoane, de 27, 41 și 44 de ani, din județul Vâlcea.


“Cu ocazia controlului corporal, asupra unei tinere de 27 de ani, din autoturism, au fost identificate două inele și o pereche de cercei, însușite de la femeia de 53 de ani, în timp ce se afla pe raza cartierului Romanești din municipiul Târgu-Jiu. Totodată, în autoturismul cu care se deplasau suspecții au fost descoperite mai multe bijuterii din metal galben, în cantitate de aproximativ 400 de grame, precum și suma de 800 de lei, ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul de presă.

Suspecții vor fi prezentați în cursul zilei de vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu și Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 23 iulie 2018

Top