5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi bunici din Gorj şi nepotul lor de 14 ani au murit striviţi sub TIR

Doi bunici din Gorj şi nepotul lor de 14 ani au murit striviţi sub TIR

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în această după amiază în urma unui accident rutier petrecut pe DN 66,  între Ciopeia și Hațeg. Potrivit poliţiştilor, un autoturism Audi, înmatriculat în județul Gorj, s-a izbit frontal de un autotren, iar în urma impactului  doi adulți, soţ şi soţie şi nepotul lor de  14 ani, au murit pe loc.

“Șoferul autoturismului a intrat în depășire fără să se asigure, a pătruns pe contrasens  și a intrat sub un tir”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

„Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2 găsind la locul producerii impactului violent dintre un autotren şi un autovehicul, înmatriculat în judeţul Gorj, trei victime încarcerate decedate. Cele două mijloace de transport erau ieşite în afara părţii carosabile, victimele decedate aflându-se în autovehicul.

Operaţiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla în proporţie de peste 50 la sută sub partea frontală a autotrenului”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS