14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMaşina fostului şef al Poliţiei Rutiere Gorj, parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi

Maşina fostului şef al Poliţiei Rutiere Gorj, parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi

(Foto: amazon.com)
(Foto: amazon.com)

Maşina personală a comisarului de poliţie Dumitru Tatomir, fostul şef al Poliţiei Rutiere Gorj, care ocupă în prezent funcţia de şef al Serviciului Logistic al Poliţiei Judeţene Gorj, a fost fotografiată parcată pe un loc destinat maşinilor persoanelor cu dizabilităţi din faţa sediului Poliţiei Municipale Târgu Jiu, informează adevarul.ro. În parcarea din faţa sediului Poliţiei sunt două locuri de parcare rezervate celor care au probleme de sănătate, aşa cum prevede legislaţia în vigoare. Unul dintre acestea era ocupat de o maşină care avea semnul specific persoanelor cu handicap, dar pe celălalt loc se afla maşina fostului şef al Poliţiei Rutiere Gorj. Dumitru Tatomir a refuzat să comenteze situaţia jenantă în care se află. „Luaţi legătura cu purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Bună ziua!“, a spus acesta.

Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, a precizat că se vor face verificări cu privire la modul în care ofiţerul de poliţie şi-a parcat maşina. „În cazul în care un poliţist din cadrul IPJ Gorj încalcă legea va suporta măsurile legale ca orice alt cetăţean. Se vor face verificări pentru a se constata dacă a fost comisă o faptă disciplinară“, a precizat Stroe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS