22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFlorin Cârciumaru: Percheziţiile au fost făcute în urma unei sesizări

Florin Cârciumaru: Percheziţiile au fost făcute în urma unei sesizări

Procurorii DNA au făcut astăzi percheziţii la Primăria din Târgu Jiu, la locuinţa primarului social-democrat Florin Cârciumaru şi la sediile unor firme, între care Presanitas şi Aparegio, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2008-2015, la ora transmiterii acestei ştiri percheziţiile fiind încheiate.

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, la locuinţa căruia au avut loc percheziţii într-un dosar privind fapte de corupţie, spune că descinderile au fost făcute în urma unei sesizări şi că anchetatorii au verificat documente, dar nu au ridicat niciunul. „În urma unei sesizări, procurorii au făcut percheziţii în mai multe puncte: la Primăria Târgu Jiu, la societatea Aparegio şi la societatea Presanitas, cu care atât Primăria, cât şi Aparegio au avut relaţii de colaborare. Pot să spun că de la mine din birou, în urma percheziţiilor, nu au fost ridicate documente pentru că nu au găsit ceea ce căutau. Nici de acasă (n.r. – de la locuinţa sa) nu au plecat cu niciun document pentru că nu au găsit unele referitoare la conţinutul reclamaţiei”, a declarat presei primarul Florin Cârciumaru.

Edilul a spus că este „ceva normal”” ceea ce s-a întâmplat, dar că el îşi va vedea în continuare de activitate, ca şi până acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS