UPDATE Gorj: Fetiţă de 7 ani, accidentată grav

O fetiţă în vârstă de 7 ani a fost rănită grav acum câteva minute, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea gorjeană Strâmba Jiu. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, eleva a traversat strada prin loc nepermis şi nu a mai putut fi evitată de un conducător auto care trecea cu maşina prin zonă. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 16:43:  Fetiţa în vârstă de 7 ani, accidentată grav într-un accident rutier produs la Strâmba Jiu, oraşul gorjean Turceni, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Craiova. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că minora se află cu altă fetiţă, de aceeaşi vârstă. După ce au ieşit dintr-un magazin, cele două fete au încercat să traverseze strada prin loc nepermis, una dintre ele fiind lovită în plin de o maşină. Este vorba de autoturismul unei firme de curierat rapid, condus de un şofer în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, poliţia urmând să îi ia la întrebări şi pe părinţii care şi-au lăsat fetiţa nesupravegheată.

 


 Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

8 august 2017

Gorj: Femeie accidentată de o maşină de poliţie

O femeie, de 49 de ani, din Tismana, Gorj, a fost accidentată de o autospecială de poliţie. Evenimentul rutier a avut loc, duminică în satul Racoţi. Localnica se afla pe marginea drumului, când în apropiere a ajuns un echipaj de

Sumarul ediției de vineri, 18 august 2017

Top