UPDATE Gorj: Fetiţă de 7 ani, accidentată gravO fetiţă în vârstă de 7 ani a fost rănită grav acum câteva minute, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea gorjeană Strâmba Jiu. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, eleva a traversat strada prin loc nepermis şi nu a mai putut fi evitată de un conducător auto care trecea cu maşina prin zonă. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 16:43:  Fetiţa în vârstă de 7 ani, accidentată grav într-un accident rutier produs la Strâmba Jiu, oraşul gorjean Turceni, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Craiova. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că minora se află cu altă fetiţă, de aceeaşi vârstă. După ce au ieşit dintr-un magazin, cele două fete au încercat să traverseze strada prin loc nepermis, una dintre ele fiind lovită în plin de o maşină. Este vorba de autoturismul unei firme de curierat rapid, condus de un şofer în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, poliţia urmând să îi ia la întrebări şi pe părinţii care şi-au lăsat fetiţa nesupravegheată.

 


 


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

5 octombrie 2017

Gorj: Bătrână accidentată mortal la Motru

O bătrână din Motru, Gorj, a murit în urmă cu puţin timp, după ce a fost accidentată de un autoturism.Potrivit poliţiştilor, femeia, de 78 de ani, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni când a fost lovită de

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top