6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO femeie din Prahova, reţinută pentru furt la Craiova

O femeie din Prahova, reţinută pentru furt la Craiova

În cursul zilei de ieri, 15 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore o femeie de 31 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Prahova, care a fost depistată, la data de 10 ianuarie, având asupra sa mai multe articole vestimentare pe care le-ar fi sustras dintr-un magazin din Craiova.
Prejudiciul cauzat, estimat la suma de aproximativ 400 de lei, a fost recuperat în totalitate, persoana în cauză plătind contravaloarea produselor pe care le-ar fi sustras.
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, anterior, faţă de aceeaşi persoană, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 zile, pentru săvârşirea altor infracţiuni contra patrimoniului.
Femeia respectivă a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS