5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Importanța predării informaticii în şcoală la "Aman"

Craiova: Importanța predării informaticii în şcoală la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin American Corner Craiova, găzduiește joi, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 11.00, în sala „Marin Sorescu”, o întâlnirea de lucru în cadrul proiectului educațional S.T.E.M.: newW.E.R.D. – metode de dezvoltare a cercetării educaționale.
Proiectul are ca parteneri profesori din România, Italia, Portugalia și Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei. România este reprezentată de Liceul Teoretic „Tudor Arghezi” din Craiova, prin profesorii Anca Oana Busuioc și Georgeta Manafu. În cadrul întâlnirii, profesorii vor participa la videoconferința cu titlul „Importanța predării informaticii în scoală”, susținută de Scott Reese, atașat cultural al Ambasadei S.U.A. la București.
Conceptele S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering, Mathematics) și newW.E.R.D. (New way of educational research and development) au apărut recent la nivel mondial și implică promovarea introducerii materiilor conexe științei, în special în direcția dezvoltării practice prin experimentare, în educația tinerilor, respectiv susținerea unor noi căi și modele de cercetare educațională și dezvoltare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS