6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi în trafic, deşi consumaseră băuturi alcoolice

Dolj: Depistaţi în trafic, deşi consumaseră băuturi alcoolice

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, ieri, un tânăr de 23 de ani, din Cârcea, care se afla la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest de către poliţişti, rezultând o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat în trafic un conducător auto, de 28 de ani, din Ţuglui, care avea o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult decât ceilalți, s-a evidenţiat însă un bărbat de 46 de ani, din Sălcuţa, care conducea un autoturism fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat pe acesta conducând prin Perișor, iar în urma testării cu aparatul alcooltest aceștia au constatat faptul că cel în cauză avea o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Deşi poliţiştii le-au oprit deplasarea la timp, evitând astfel implicarea acestora în accidente rutiere, cei trei tot au ajuns la spital, însă pentru a le fi prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru o infracţiune de conducerea unui autoturism fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS