17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Video) Dolj: 13 bărbaţi, reţinuţi după un scandal. Poliţiştii au ridicat armele albe folosite în încăierare

(Video) Dolj: 13 bărbaţi, reţinuţi după un scandal. Poliţiştii au ridicat armele albe folosite în încăierare

În cursul serii de luni, 17 decembrie, mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat. 13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe.

Pe 9 decembrie, aceştia ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din Calafat si ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, participând şi la o încăierare. De asemenea, aceştia ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbați la săvârșirea faptelor. Faţă de cele 13 persoane a fost dispusă reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Astăzi urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS