8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCentrul „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei organizează serbarea „Ceata Colindătorilor”

Centrul „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei organizează serbarea „Ceata Colindătorilor”

Centrul Social pentru Copii „Sfântul Nicolae” din București, aflat sub patronajul spiritual al Arhiepiscopiei Craiovei – Mitropoliei Olteniei, organizează, luni, 17 decembrie, serbarea tradițională „Ceata Colindătorilor”. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 146 „ IG. Duca” din București si va avea loc la sediul acesteia. La serbare vor participa beneficiari ai Centrului precum și elevi ai școlii, cadrele didactice și părinții acestora.
„Este primul an în care serbarea de Crăciun va avea loc în altă locație față de cea obișnuită. Doamna director, Alina Beleagă, a răspuns pozitiv inițiativei noastre de a organiza această serbare și astfel, copiii noștri au prilejul de a susține serbarea în fața unui public numeros”, a subliniat Mihaela Morăraș, coordonatorul Centrului Social pentru Copii „Sfântul Nicolae”
Tot Școala Nr. 146 „IG Duca” a fost, în primăvăra anului acestuia, gazda Târgului „Dăruiește un mărțișor Caritabil”, precum și organizatorul acțiunii filantropice „Fapte bune”, ce a avut loc cu ocazia Sfintelor Paște.
„Sunt oameni cu suflet care se dăruiesc cauzelor filantropice fără a mai sta pe gânduri, sunt adevărați dascăli care sunt convinsă că au primit din partea părinților lor cele mai înalte valori de bunătate, credință și dragoste față de aproapele aflat în nevoie”, a adăugat coordonatorul Centrului pentru Copii al Arhiepiscopiei Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS