6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn tânăr, reţinut în urma scandalului de ieri de la Calafat

Un tânăr, reţinut în urma scandalului de ieri de la Calafat

Dănuţ Zamfir, de 18 ani, din Calafat, a fost reţinut, aseară, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în urma scandalului izbucnit, ieri, între două grupuri de persoane din municipiu. Astăzi, el urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, polițiști din Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din localitate, că un alt bărbat, împreună cu fii și nepoții săi i-au spart geamurile de la doua autoturisme.
Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor.
Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mana, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.
La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat.
Starea conflictuală a fost aplanata, persoanele implicate fiind conduse la politie. Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS