8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎmplinim vise cu ajutorul oamenilor cu suflet

Împlinim vise cu ajutorul oamenilor cu suflet

Firma PrestComProd din Craiova a făcut astăzi o donaţie generoasă pentru împlinirea unui vis de Crăciun. Reprezentanţii firmei au sosit la redacţia Gazetei de Sud cu saci plini cu haine nou-nouţe, care urmează să ajungă prin intermediul nostru la cei care nu au parte de căldura familiei de sărbători.

Campania continuă şi puteţi ajuta cu alimente neperisabile, rechizite, jucării, haine sau pamperşi. Ne propunem să ajutăm 99 de copii şi tineri aflaţi în centrele de plasament şi în locuinţele de tip familial din Craiova. Vârstele lor încep de la sub un an şi ajung la 20 de ani. Dacă vă doriţi să fiţi alături de ei, vă invităm în oricare dintre birourile de publicitate ale Gazetei de Sud (Craioviţa, Valea Roşie, Centru) sau la sediul ziarului, situat pe Câmpia Islaz, nr. 97A, pentru a aduce ceea ce vreţi să le dăruiţi.

La finalul campaniei, noi vom deveni renii lui Moş Crăciun şi vom pregăti cu mult drag şi multă grijă pachetele care vor ajunge la ei şi care, cu siguranţă, le vor aduce măcar un strop de bucurie. Haideţi să aprindem împreună luminiţe de Crăciun în ochii atât de trişti ai copiilor abandonaţi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS