6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Pe urmele lui Moş Crăciun cu studenţii de la Geografie

Craiova: Pe urmele lui Moş Crăciun cu studenţii de la Geografie

Departamentul de Geografie al Facultății de Științe, Universitatea din Craiova organizează, în perioada 11-14 decembrie, strângere de fonduri și produse care vor fi donate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Un gest mic pentru noi, un lucru important pentru copiii de la Clinica Pediatrie a Spitalul Clinic Municipal Filantropia și copii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”.
Evenimentul include trei acțiuni:
– expoziția de artă fotografică cu titlul Hoinar prin țara mea (organizată în holul central al Universității)
– atelier handmade și expoziție cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun, realizate de studenții Departamentului de Geografie (în paralel cu expoziția fotografică),
– campanie ShoeBox; cutiile pot conține jucării (nedeteriorate), cărți, rechizite școlare și dulciuri sigilate. Cutiile de cadouri se vor strânge în perioada expoziției.
Vernisajul expoziției va avea loc luni, 11 decembrie, ora 14. Expoziția va fi deschisă zilnic în intervalul ora 10.00 -14.00.
Fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea unor echipamente necesare Clinicii Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia.
Campania SHOEBOX este destinată copiilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”. Cutiile pot conține:
– dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane etc.), dar nu produse perisabile;
– articole școlare: caiete, creioane colorate, ghiozdan, penar etc.;
– jucării;
– produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș;
– articole de îmbrăcăminte: fular, căciulă, ciorapi groși, mănuși sau orice articol de îmbrăcăminte, nou sau purtat, dar care să nu fie rupt, pătat sau deteriorat;
– orice alt cadou de care știți că s-ar bucura copiii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS