8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Accident la Universitate, după ce un tânăr cu un BMW a trecut pe roșu și a lovit un microbuz. Două persoane au ajuns la spital. Vezi parlamentarile cu polițiștii

(VIDEO) Craiova: Accident la Universitate, după ce un tânăr cu un BMW a trecut pe roșu și a lovit un microbuz. Două persoane au ajuns la spital. Vezi parlamentarile cu polițiștii

 

Un accident rutier a avut loc în urma cu puțin timp la intersecția străzii Calea București cu bulevardul Carol I din municipiul Craiova, în dreptul Universității. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, un BMW și o dubă.

Potrivit datelor oferite de polițiști, un tânăr de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism marca BMW pe Calea Bucuresti, la intersecţia cu bulevardul Carol a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric și a lovit un microbuz condus de un bărbat de 70 de ani, din Craiova.

În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente, o fata de 16 ani, din autoturism, și un bărbat de 49 de ani, din microbuz. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS