10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Foto, video) Acţiune de amploare a poliţiştilor doljeni. Au fost date amenzi de peste 76.500 de lei în câteva ore

(Foto, video) Acţiune de amploare a poliţiştilor doljeni. Au fost date amenzi de peste 76.500 de lei în câteva ore

Joi, 6 decembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au efectuat o razie pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere şi prevenirea producerii de accidente.

Aproximativ 150 de polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, economic şi acţiuni speciale au participat la razia organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. Astfel, în județul nostru, au fost instituite 65 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat aproximativ 920 de autovehicule şi au legitimat peste 1.300 de persoane, fiind totodată efectuate 190 de testări cu aparatul alcooltest.

Polițiștii doljeni au constatat 5 infracțiuni în flagrant delict, fiind depistate în trafic persoane care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, nu deţineau permis de conducere sau conduceau autoturisme neînmatriculate.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 303 sancțiuni contravenționale. Valoarea sancțiunilor aplicate de poliţişti este de peste 76.500 lei.
De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 21 de permise de conducere, iar 6 certificate de înmatriculare au fost retrase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS