24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Grădiniţa "Nicolae Romanescu" a aniversat 49 de ani de activitate

Craiova: Grădiniţa „Nicolae Romanescu” a aniversat 49 de ani de activitate

 

Grădiniţa cu program prelungit „Nicolae Romanescu” din Craiova a sărbătorit, în ajun de Moş Nicolae, 49 de ani de activitate în slujba copiilor. Pentru acest eveniment au avut loc pregătiri speciale. La intrarea în unitatea de învăţământ a fost organizat un târg caritabil cu produse de sezon. Invitaţii au fost întâmpinaţi  cu turtă dulce pe care era scris numele unităţii de învăţământ.

Programul festiv a fost susţinut de cei mici care au fost îmbrăcaţi în costume populare şi cu emoţii au recitat poezii şi au intonat cântece specifice sărbătorilor de iarnă, în faţa publicului format din directori de şcoli şi grădiniţe, inspectori şcolari şi părinţi vizibil emoţionaţi.

„Este una din cele mai mari grădiniţe din judeţul Dolj. În plus, este o grădiniţă curată, o grădiniţă modernă, o grădiniţă cu adevărat la standarde europene. Acest eveniment îmi dă prilejul să vă felicit pentru ceea ce faceţi aici, pentru devotament, pricepere şi răbadrae de care daţi dovadă în pregătirea şi educarea tinerei generaţii, în şlefuirea acestor pietre nestemate, aceste pietre preţioase, copiii noştri pentru a le oferi un viitor mai bun şi pentru a căpăta o valoare inegalabilă atunci când vor crelte mai mari. Felicit şi părinţii pentru implicarea de care daţi dovadă, pentru că modul în care aţi înţeles importanţa educaţiei. Aş vrea să ştiţi cu toţii că un copil se naşte cu dorinţa de a fi iubit. Vă urez succes în tot ceea ce v-aţi propus. La mulţi ani pentru activitatea în slujba copiilor!„, a spus Nicuşor Cotescu, inspector şcolar general adjunct.

Conducerea grădiniţei a adus pe scenă şi patru absolvente, care acum sunt eleve la clasa pregătitoare şi le-a premiat pentru rezultate. Este vorba de Maria Nicole Ciobanu, Ingrid Găman, Diana Dinulescu, Sofia Maria Anghel. Cadourile au constat în cupe, diplome şi poze de când erau preşcolari. Surprizele au fost oferite cu sprijinul asociaţiei părinţilor. La sfârşitul serbării toţi copiii au avut parte de surprize. Pentru ei au fost pregătite zece torturi aniversare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS