14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reprezentanţii NetRom se întâlnesc cu studenţii de la Științe

Craiova: Reprezentanţii NetRom se întâlnesc cu studenţii de la Științe

Miercuri, 21 noiembrie, la ora 14. 00, o echipă de specialişti ai companiei NetRom Software se va întâlni cu studenţii Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii din Craiova, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe şi în cadrul Open4Tech – Open for Technology. Întâlnirea va avea loc în sala 2018, sala 363 a UCV.
Cu un management olandez şi român, Compania NetRom este un important centru de expertiză în dezvoltarea de software. Din 1998, dezvoltă software critic pentru procesele de afaceri pentru ISV (Independent Software Vendors) și pentru un număr tot mai mare de companii cotate la bursă, din întreaga lume.
Prin Proiectul Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe vor fi subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Tinerii participă la întâlniri cu angajatorii, târguri de joburi, vizite de studiu, concursuri, dar vor intra şi într-un program de consiliere şi orientare în carieră. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universitatii din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS