6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(Video, Galerie foto) Grav accident cu cinci victime la Vârvoru de Jos. Două persoane au murit

(Video, Galerie foto) Grav accident cu cinci victime la Vârvoru de Jos. Două persoane au murit

 

UPDATE:  În cursul acestei zile, în jurul orei 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 100, în afara localităţii Vârvoru de Jos. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi al pasagerei de pe locul din dreapta faţă, o femeie de 34 de ani, din Vârvoru de Jos. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 39 ani, a unei femei de 36 de ani şi a unei minore, în vârstă de 15 ani, toţi din Vârvoru de Jos, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul de 43 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

UPDATE: Cele două persoane decedate erau soţ şi soţie. De asemenea, cele trei persoane rănite sunt soţ, soţie şi fiica lor minoră. Cei trei se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Şoferul şi bărbatul aflat pe bancheta din spate sunt fraţi.

UPDATE: Două persoane au fost declarate decedate, iar trei au fost transportate la spital. În accident a fost implicată  singură maşină, marca BMW. Din primele informaţii, se pare că autoturismul a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului.


Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, în localitatea doljeană Vârvoru de Jos. Cinci persoane au fost rănite, potrivit apelului primit de ISU Dolj, prin 112. Două dintre victime ar fi inconştiente. La faţa locului intervin: elicopterul SMURD, Descarcerarea, un ATPVM, o ambulanta SMURD și o ambulanță SAJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS