10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTudor Gheorghe și Rotary Probitas înfrunzesc Craiova

Tudor Gheorghe și Rotary Probitas înfrunzesc Craiova

Miercuri, 14 noiembrie 2018, la ora 11:00, în Parcul Hanul Doctorului va avea loc ultima etapă a proiectului „Rotary Plantează – Înfrunzește Craiova”, ediția 2018.

Întrucât România sărbătorește anul acesta 100 de ani de existență, Rotary Craiova Probitas a decis să dedice această ediție a proiectului Centenarului Marii Unirii, plantând un număr de 100 de copaci.

Acest proiect, aflat deja la a 3-a ediție, este organizat în colaborare cu maestrul Tudor Gheorghe. Fondurile folosite pentru achiziționarea acestor copaci au fost strânse în urma concertului caritabil susținut de către maestrul Tudor Gheorghe în primăvara anului 2018 la Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Astfel, în urma concertului de anul acesta s-a strâns o sumă de 45.000 lei, ce a fost folosită pentru achiziționarea copacilor ce urmează a fi plantați.

Prin acest proiect, Rotary Craiova Probitas a realizat și anul acesta un proiect ce vine în sprijinul comunității și continuă acțiunile demarate în anii anteriori de înverzire a orașului, prin plantarea de copaci și crearea, astfel, de noi spații verzi pentru locuitorii craioveni. Proiectul început în 2015 în colaborare cu Maestrul Tudor Gherorghe, a avut ca rezultat achiziționarea și plantarea pe străzile Craiovei a sute de copaci.

„Rotary Plantează – Înfrunzește Craiova”este parte a proiectului districtual “Rotary Plantează”, organizat de către Rotary Romania la nivel național.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS