12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Crosul Opel Plusauto, la a treia ediţie

Craiova: Crosul Opel Plusauto, la a treia ediţie

Plusauto, singurul dealer autorizat Opel din Oltenia, organizează a III-a ediție a Crosului de Toamna Opel Plusauto. Locația este în Parcul Tineretului din Craiova.
Persoanele începând cu vârstă de 9 ani sunt așteptate să participe duminică, 11 noiembrie, la ora 10.00 în Parcul Tineretului (Lunca Jiului) pentru a se înscrie la cel mai mare cros organizat de către un dealer auto.
Anul acesta este a treia ediție a Crosului Opel Plusauto și vrem să facem o tradiție din organizarea acestuia. „Sunt adeptul mișcării în aer liber și de aceea invit pe toată lumea la mișcare duminică, în Parcul Tineretului. Pe lângă premiile anunțate, vor fi și multe alte premii surpriză pe care participanții le pot câștigă prin tragere la sorți. Singură condiție este să se înscrie și să alerge la acest cros. Persoană cea mai în vârstă care s-a înscris la Crosul Opel Plusauto, are 74 de ani, pe care o și felicit“, a spus Răzvan Iancu, director vânzări Plusauto.
Înscrierile se pot face online, pe https://www.opelplusauto.ro/cros-opel-plusauto/, sau în ziua crosului între orele 10.00-11.00. Vor fi două starturi. Primul pentru adulți la ora 11.00, iar al doilea pentru copii ora 11.30. Premiile puse la bătaie de către organizatori sunt, adulți: Locul 1 – un plin de carburant la Volanul dinamicului și noului Grandland X, recentul model lansat de către Opel, mașină care face parte din marea familie #X, alături de Noul #CrosslandX și #MokkaX.
Locul 2 – un voucher în valoare de 300 ron oferit de partenerul nostru Decathlon, iar locul 3 – centrul de agrement Plusaqua Spa din Craiova, vă oferă o intrare pentru două persoane pentru toată ziua.
Premiile pentru copii: Locul 1- Echipament sportiv oferit de Decathlon în valoare de 200 ron, locul 2 – Intrare Spa Plusaqua pentru două persoane, iar locul 3 – articole promoționale oferite de Opel și Plusauto. Pe lângă aceste premii, câștigătorii vor primii cupe, medalii, dar și câte o diplomă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS