16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bărbat reţinut de poliţişti pentru furt din auto

Dolj: Bărbat reţinut de poliţişti pentru furt din auto

Poliţişti din Filiaşi au reţinut un bărbat, de 26 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o autoutilitară.

Oamenii legii au fost sesizaţi, în ziua de 18 octombrie, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 octombrie., persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitara parcată în apropierea locuinţei, mai multe bunuri, respectiv o staţie de emisie-recepţie, antena acesteia şi un radiocasetofon auto.
Poliţiştii prezenţi la faţa locului au constatat că bunurile au fost sustrase prin deschiderea portierei, care era neasigurată.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 26 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, bănuit de săvârşirea infracţiunii respective, la locuinţa căruia poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară.
În urma percheziţiei au fost găsite bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS