14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținut pentru ultraj și tulburarea liniștii publice

Dolj: Reținut pentru ultraj și tulburarea liniștii publice

Un tânăr de 20 de ani, din Băilești, a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliţişti din Băileşti au oprit, pe 28 octombrie, pentru control, pe strada Panduri, din Băileşti, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din localitate.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
La spital s-a prezentat şi fiul persoanei în cauză, în vârstă de 22 de ani, care a început să aibă un comportament agresiv, proferând injurii și lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale.
Poliţiştii au intervenit şi au restabilit ordinea, cele două persoane fiind conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Ieri, 31 octombrie, în urma probatoriului administrat, din care a rezultat faptul că tânărul ar fi proferat și amenințări la adresa polițiștilor, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești au dispus extinderea urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, cel în cauză să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS