9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Gaze sistate pe strada Porumbului din cauza unei avarii

Craiova: Gaze sistate pe strada Porumbului din cauza unei avarii

În urma unei agresiuni asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale produse de către o companie care efectua lucrări de modernizare a carosabilului, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 16 octombrie, începând cu ora 16:30, în municipiul Craiova, strada Porumbului, nr. 28.

În urma acestei situații s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 320 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei în cursul acestei zile până la ora 20:00, reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de mâine, începând cu ora 09:00.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, clienţii trebuie să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS