8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Amenzi rutiere de peste 34.000 de lei, într-o singură zi

Craiova: Amenzi rutiere de peste 34.000 de lei, într-o singură zi

În cursul zilei de ieri, 11 octombrie, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente de circulaţie.
Astfel, pe timpul zilei, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat pentru sancţionarea faptelor de nerespectare a semnificației culorilor semaforului electric aflat în funcțiune, iar în urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 34.000 de lei.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 36 de permise de conducere şi au retras 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.
Activităţile au continuat şi pe timpul nopţii, când, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova, Secţiilor de Poliţie Rurală Coşoveni şi Pieleşti au desfăşurat activităţi pentru sancţionarea şi descurajarea celor care participă la întreceri neautorizate pe drumurile publice.
Astfel, poliţiştii au legitimat 74 de persoane şi au controlat 46 de autoturisme, fiind aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 8.000 de lei.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 1 permis de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii de la rutieră au fost sprijiniţi în desfăşurarera activităţilor, de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi de specialişti din cadrul R.A.R. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS