10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveancă reţinută pentru contrabandă cu țigări

Craioveancă reţinută pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii au reținut ieri, pentru 24 de ore, o femeie de 47 de ani, din Craiova, aceasta fiind depistată de 24 de ori comercializând țigări de contrabandă.

Poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au executat două percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal. Au fost vizate locații din Craiova, despre care existau indicii că ar fi folosite în desfășurarea unor activități infracționale de comercializare țigarete provenite din contrabandă.
Cercetarile efectuate până în prezent de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Secția 5 Poliție Craiova au stabilit că suspecta, o femeie de 47 de ani, în cursul anilor 2017 – 2018, a desfășurat astfel de activități în mod repetat și constant, fiind depistată comercializând țigări de contrabandă în 24 de situații.
Întreaga cantitate identificată asupra femeii este de 234 pachete de tigări de contrabandă.
Având în vedere probele existente în cauză, ieri, 3 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au luat măsura reținerii față de femeie, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentată instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS