10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un polițist a fost rănit după ce a încercat să rețină un șofer care nu oprise la semnal

Craiova: Un polițist a fost rănit după ce a încercat să rețină un șofer care nu oprise la semnal

Un polițist a fost rănit de un bărbat pe care a încercat să îl rețină după ce acesta nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor.

„În această seară, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui șofer care a efectuat o depasire neregulamentara pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.
Intrucat soferul nu a oprit la semnal, politistii au pornit in urmarirea lui cu semnalele acustice si luminoase in functiune, reusindu-se blocarea in trafic a autoturismului.
In momentul in care  politistii incercau sa-l imobilizeze, soferul ar fi lovit unul dintre politisti cu telefonul in zona capului.
S-a procedat la urmarirea acestuia, cel in cauza fiind somat verbal sa se opreasca.
Ulterior, au fost trase mai multe focuri de arma, in plan vertical, fara a se reusi insa prinderea barbatului respectiv.
Cel in cauza s-a prezentat apoi la sediul IPJ Dolj, in prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, cauza fiind preluata de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova”, au declarat reprezentanțij IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS